Advertisement

Gaziantep Fenerbahçe Maçı Ofsayt : Cuneyt Cakir Dan Gaziantep Fenerbahce Maci Itirafi Pelkas In Golunde Ofsayt Yok Fotomac - Her saniyede oluşan gelişmelere buradan ulaşabilirsiniz.

Gaziantep Fenerbahçe Maçı Ofsayt : Cuneyt Cakir Dan Gaziantep Fenerbahce Maci Itirafi Pelkas In Golunde Ofsayt Yok Fotomac - Her saniyede oluşan gelişmelere buradan ulaşabilirsiniz.. Pelkas'tan ofsayt, var ve penaltı yorumu. Gaziantep fenerbahçe maçı ilk 11'leri. Dakikasında kanarya, pelkas ile eşitliği yakaladı. Fenerbahçe golü buldu ama ofsayt! Hafta maçında gaziantep, evinde fenerbahçe'yi ağırladı.

Fenerbahçe'nin gaziantep maçı pelkas'ın ofsayt sebebiyle i̇ptal edilen gol animasyonu. Fenerbahçe'nin sayılmayan golünde ofsayt kararı doğru mu? Bugüne kadar hakemle ilgili var'la ilgili hiç konuşmadım. Dakikasında kanarya, pelkas ile eşitliği yakaladı. Var hakemi mete kalkavan'la bir daha çalışmak istemiyorum.

Fenerbahce Gaziantep E De Maglup Oldu Veryansintv
Fenerbahce Gaziantep E De Maglup Oldu Veryansintv from www.veryansintv.com
52'alper rakiplerinden sıyrıldıktan sonra ceza sahasındaki sow'u topla buluşturdu ancak pozisyon ofsayt. Kritik mücadele de fenerbahçe ile gazişehir gaziantep maçı 19 ağustos pazartesi günü saat 20:00'de başlayacak olan maçı hakemi arda kardeşler yönetecek. Dakikada pelkas'la golü buldu ancak ofsayt bayrağı havadaydı. Ardından muric ağları havalandırdı, ancak ofsayt gerekçesiyle gol geçerlilik kazanmadı. Haftasında fenerbahçe, gaziantep fk ile bu nedenle maçın kendisi kırılma maçı oldu. Süper lig cemil usta sezonu 18. Gaziantep fk ile fenerbahçe arasında oynanan maçın 64. Süper lig'in 18.hafta karşılaşmasında gaziantep, fenerbahçe ile karşılaştı.

Var'daki ofsayt çizgisini kimin çektiğini öğrenmek istiyorum.

Dakikada sahneye çıkan kosovalı yıldız attığı golle maçı skorunu ilan etti. Her saniyede oluşan gelişmelere buradan ulaşabilirsiniz. Pelkas'ın pasıyla sol kanatta topu alan mert hakan için ofsayt bayrağı kalktı. Bugüne kadar hakemle ilgili var'la ilgili hiç konuşmadım. Gaziantep fenerbahçe maçı ilk 11'leri. Dönen topu tamamlayan vedat muriqi'nin ağlara giden vuruşu ise ofsayt nedeniyle gol olarak geçerlilik kazanmadı. Gol ofsayt gerekçesiyle iptal edilirken var görüntüleri tartışma yarattı. Fenerbahçe'nin gaziantep maçı pelkas'ın ofsayt sebebiyle i̇ptal edilen gol animasyonu. Fenerbahçe'nin sayılmayan golünde ofsayt kararı doğru mu? Topu mirallas kale önüne çevirdi, muhammet golü attı ancak ofsayt bayrağı havadaydı. Gaziantep fenerbahçe özet izle, gaziantep fenerbahçe maçı özet görüntüleri haberimizde. Fenerbahçe'nin antep'e yenildiği maçı yöneten tecrübeli hakem, mhk başkanı'na telefonla ulaştı: İşte fb gaziantep maçı ile ilgili detaylar.

Ardından muriç ağları havalandırdı, ancak ofsaytta olduğu için gol geçerli sayılmadı. İşte gaziantep fenerbahçe maçı golleri izle fenerbahçe maçı özeti izle. Var hakemi mete kalkavan'la bir daha çalışmak istemiyorum. Topu mirallas kale önüne çevirdi, muhammet golü attı ancak ofsayt bayrağı havadaydı. 84' fenerbahçe'de max kruse'nin yerine deniz türüç oyuna girdi.

Fenerbahce 1 3 Gaziantep Fk Genis Mac Ozeti Ve Golleri Izle Youtube Bein Sport Fener Antep Maci Sonucu Kac Kac Bitti
Fenerbahce 1 3 Gaziantep Fk Genis Mac Ozeti Ve Golleri Izle Youtube Bein Sport Fener Antep Maci Sonucu Kac Kac Bitti from www.fullafk.com
Bugüne kadar hakemle ilgili var'la ilgili hiç konuşmadım. Var hakemi mete kalkavan'la bir daha çalışmak istemiyorum. Gaziantep fk ile fenerbahçe arasında oynanan maçın 64. Dönen topu tamamlayan vedat muriqi'nin ağlara giden vuruşu ise ofsayt nedeniyle gol olarak geçerlilik kazanmadı. Pelkas'tan ofsayt, var ve penaltı yorumu. Var'daki ofsayt çizgisini kimin çektiğini öğrenmek istiyorum. Ardından muric ağları havalandırdı, ancak ofsayt gerekçesiyle gol geçerlilik kazanmadı. Her saniyede oluşan gelişmelere buradan ulaşabilirsiniz.

Gaziantep fenerbahçe maçı ilk 11'leri.

84' fenerbahçe'de max kruse'nin yerine deniz türüç oyuna girdi. Her saniyede oluşan gelişmelere buradan ulaşabilirsiniz. Dakikada iptal edilen golü tartışma yarattı. Bu ofsayt çizgilerini kim çekiyor merak ediyorum. Pozisyon sonrası yardımcı hakem ofsayt gerekçesiyle bayrağını kaldırdı. Topu mirallas kale önüne çevirdi, muhammet golü attı ancak ofsayt bayrağı havadaydı. Gelen görüntülerde novak'ın ceza sahası içinde verdiği pas anında yunanlı yıldızın santimlerle ofsayt bayrağına takılması gözlerden kaçmadı. Bulunan fenerbahçe teknik direktörü erol bulut, bugün gaziantep'e karşı mağlup olduk. 19 ağustos 2019 pazartesi 21:53. Gaziantep fk ile fenerbahçe arasında oynanan maçın 64. Gol ofsayt gerekçesiyle iptal edilirken var görüntüleri tartışma yarattı. Peki fener antep maçı kaç kaç bitti? Süper lig cemil usta sezonu 18.

Ardından muric ağları havalandırdı, ancak ofsayt gerekçesiyle gol geçerlilik kazanmadı. Dönen topu tamamlayan vedat muriqi'nin ağlara giden vuruşu ise ofsayt nedeniyle gol olarak geçerlilik kazanmadı. Gol ofsayt gerekçesiyle iptal edilirken var görüntüleri tartışma yarattı. Dakikada pelkas'la golü buldu ancak ofsayt bayrağı havadaydı. Haftasında fenerbahçe, gaziantep fk deplasmanına çıktı.

Kasimpasa Fenerbahce Macinda Nizami Gol Atti Yardimci Hakem Pozisyon Tamamlanmadan Ofsayt Verdi Youtube
Kasimpasa Fenerbahce Macinda Nizami Gol Atti Yardimci Hakem Pozisyon Tamamlanmadan Ofsayt Verdi Youtube from i.ytimg.com
Fenerbahçe'nin sayılmayan golünde ofsayt kararı doğru mu? Ardından muriç ağları havalandırdı, ancak ofsaytta olduğu için gol geçerli sayılmadı. Bugüne kadar hakemle ilgili var'la ilgili hiç konuşmadım. İşte fb gaziantep maçı ile ilgili detaylar. Gaziantep fenerbahçe maçı ilk 11'leri. Kritik mücadele de fenerbahçe ile gazişehir gaziantep maçı 19 ağustos pazartesi günü saat 20:00'de başlayacak olan maçı hakemi arda kardeşler yönetecek. Fenerbahçe'nin evinde gençlerbirliği ile oynadığı mücadelede ankara ekibinin attığı gol var'da incelendi ve ofsayt olmadığı tespit edildi. Haftasında fenerbahçe, gaziantep fk deplasmanına çıktı.

Fenerbahçe golü buldu ama ofsayt!

Pozisyon sonrası yardımcı hakem ofsayt gerekçesiyle bayrağını kaldırdı. Pelkas'ın pasıyla sol kanatta topu alan mert hakan için ofsayt bayrağı kalktı. Haftasında fenerbahçe, gaziantep fk ile bu nedenle maçın kendisi kırılma maçı oldu. Peki fener antep maçı kaç kaç bitti? Gaziantep fenerbahçe özet izle, gaziantep fenerbahçe maçı özet görüntüleri haberimizde. 46' fenerbahçe garry rodrigues ile golü buldu ancak ofsayt bayrağı havada. Fenerbahçe'nin sayılmayan golünde ofsayt kararı doğru mu? Gaziantep fenerbahçe maçı ilk 11'leri. Bugüne kadar hakemle ilgili var'la ilgili hiç konuşmadım. Fenerbahçe ve gazişehir gaziantep fk için üst x ofsayt sayıları hesaplandı. 19 ağustos 2019 pazartesi 21:53. Fenerbahçe golü buldu ama ofsayt! Topu tamamlayan muriqi'nin gol sevinci ise ofsayt gerekçesiyle yarıda kaldı.

Dakikada sahneye çıkan kosovalı yıldız attığı golle maçı skorunu ilan etti fenerbahçe gaziantep. Her saniyede oluşan gelişmelere buradan ulaşabilirsiniz.

Posting Komentar

0 Komentar